Arnoldvuga + Havas

Havas vzpostavil mrežo agencij Adriatic

Havas, eno največjih in najstarejših globalnih komunikacijskih podjetij je vstopilo tudi v Slovenijo, na Hrvaško ter v Bosno in Hercegovino.
Pridružila se mu je Agencija ArnoldVuga, ki je ena izmed najhitreje rastočih oglaševalskih agencij v Sloveniji. Direktor Radovan Arnold pravi, da z vstopom v Havasov sistem agencija Arnold Vuga ob svojih jedrnih storitvah dizajna in oglaševanja širi svojo ponudbo tudi na digitalno in korporativno komuniciranje, upravljanje in trženje vsebin ter izkustev, znamčenje in vse ostale dejavnosti celovitega komuniciranja.

Skupina je Havas nastala iz podjetja, ki ga je v Franciji 1835. leta ustanovil Charles Luis Havas in danes zaposljuje 20.000 ljudi v več kot stotih državah. Njeno poslastvo je je s kreativnostjo, mediji in inovacijami ustvajanti smislne povezave med ljudmi in tržnimi znamkami. Direktor Havasa Adriatic Alexandre Bruce Milicevic je o vključitvi agencije ArnoldVuga v družino Havasa izjavil: ”Zelo nas veseli, da bodo odslej naši mednarodni naročniki tudi v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini deležni najvišje stopnje kakovosti komunikacijskih storitev, kot so jih navajeni na najbolj zahtevnih tržiščih sveta.”

  • av+havas